Prepustite se udobnosti i mirnom snu u novom Azul Home krevetu

Više slika

Više slika

Azul home kolekcija dizajnirana od strane Paole Navone - OTTO Studio, predstavlja nove boje i istu esenciju i sada je spremna da dočeka novi krevet.

Pored sive sofe od baršuna i puderasto roze fotelje, tu je i novi dodatak, a to je krevet dostupan u dve nove boje: sivoj, kao nova kolekcija u katalogu, i plavoj lapis lazuli, boji koja je inspirisala Paolu Navone da kreira celu prošlogodišnju kolekciju.

Korišćenje potpuno ručno tkanog materijala potvrđuje najvažniju karakteristiku Azul home kolekcije. Trodimenzionalna geometrija postignuta ručnom izradom materijala daje dodir zavodljivosti i udobnosti jednom od najvažnijih trenutaka dana: spavanju.

Kao kontinuirani izraz elegancije, koja karakteriše celokupnu kolekciju, dimenzije su ključne u ovoj verziji spavaće sobe. Zagrljaj uzglavlja kreveta podseća na osećaj zaštite: kao u gnezdu ili zagrljaju, zaštićeni smo i ljuljani ka svetu snova, gde možemo dostići pravu dimenziju blagostanja, esencijalnu za svakodnevnu rutinu.

Koncept dubokog odmora može se primetiti i u dimenzijama. Dimenzije su protagonisti cele kolekcije i takođe su primetne i na krevetu kako bi akcentovale jedinstvenu proizvodnu tradiciju Turri brenda spojenu sa savremenim stilom dizajnera. Neregularnost ručno izrađenog makro tkanja je zajednička tema svih presvlaka Azul kolekcije i u skladu sa nedavno lansiranim proizvodima, potvrđuje lepotu raznolikosti, koja može postati svesno bezgrešna.

Azul home by Paola Navone - OTTO Studio za Turri Design postaje sve više jedinstven i prilagođen. Spreman da prevaziđe koncept potpunog izgleda, oslobađa se granica pojedinačnih kolekcija kako bi otkrio novu povezanost u obnovljenoj eleganciji i kvalitetnom uticaju svake potpuno nove kolekcije. Dinamika savremenog nameštaja ih usmerava ka ideji deljenja u kojoj čak i komadi van kolekcije mogu živeti zajedno poštujući svaki izbor napravljen srcem.

Luxury Experience