Prenesite svoje letnje uživanje na novi nivo uz pomoć Vondom noviteta

Vondom je svoje ovogodišnje kolekcije predstavio pre nekoliko meseci…

Vineyard ležaljka, koju potpisuje Ramon Esteve, bila je prvi proizvod iz nove linije. U pitanju je zapravo poprilično jednostavna kreacija koja će uzdići nivo vašeg uživanja tokom leta na sasvim novi nivo, dajući vam savršeni prostor za opuštanje, sedenje, meditaciju, popodnevne dremke ili opuštanje.

Vineyard Daybed poseduje čiste linije i piramidalnu formu koja je inspirisana tradicionalnom arhitekturom. Ovaj komad se sastoji od aluminijumske strukture i dvostrukog dušeka koji obećava vrhunski komfor.

Svaka jedinica ima dve otvorene i dve preklopljene strane sa jedinstvenim dezenom koji blokira prodor sunčeve svetlosti, dok je sa druge strane, savršeno prozračan. Male nogare na koje se ova ležaljka oslanja pobrinuće se da uvek budete na dovoljnoj visini iznad zemlje.

U ponudi su dva finiša Vineyard Daybed ležaljke – platno i verzija od pletenog pruća Sa svojim jednostavnom mešavinom materijala koja je inspirisana mediteranskim načinom života i modernom arhitekturom, ova ležaljka će se savršeno uklopiti gde god da je postavite.