Predivan stočić za kafu sa ugrađenim Ferrari F105 V8 motorom sada može biti vaš

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silodrome (@silodrome)

Ovo bi mogao biti najseksi stočić za kafu ikada napravljen, barem iz perspektive tvrdokornog fana brenda Ferrari.

Reč je o prelepom Ferrari V8 motoru koji je pretvoren u sto za kafu i zahvaljujući aukciji od strane "Bring a Trailer" sada može biti vaš.

Tokom godina, videli smo dosta stočića napravljenih od blokova motora, uključujući i onaj koji je imao 5,2-litarski Lamborghini V10 motor kao osnovu. Međutim, većina njih je polirana do golog metala i imaju uklonjene glave motora da bi se otkrili klipovi, dok je Ferrari V8 stočić za kafu drugačiji.

Prema listi, sto za kafu je napravljen korišćenjem Ferrari F105 V8 motora koji potiče od modela Ferrari 308. Međutim, izvori tvrde da „zapravo nije bio ugrađen u Ferrari“. Umesto toga, to je jedan od motora koje je Ferrari isporučio za ugradnju u luksuznu limuzinu sa četvoro vrata Lancia Thema 8·32.

V8 motor koji se koristi za stočić je estetski remontovan. Blok motora i kućište menjača su završeni u Ferrari crvenoj boji, dok su poklopac i cevi obojene u crno. Motor takođe sadrži kultni logo propinjući konj, zajedno sa italijanskom zastavom. Na vrhu bloka V8 motora nalazi se pravougaona ploča od kaljenog stakla, koja je podržana sa četiri metalna stuba i prema zvaničnoj listi, Ferrari blok motora nema unutrašnje komponente.

Zapanjujući komad nameštaja dolazi sa sopstvenim sandukom za transport i ima najvišu ponudu od 6200 dolara u vreme pisanja članka.  

Luxury Experience