Predivan stočić inspirisan dinama unosi osećaj mira u vaše enterijere

Pustinja skoro uvek dočarava slike užarene vrućine i peska dokle god pogled seže...

Iako ovo često izaziva negativne emocije, postoji i jedinstvena vrsta lepote koja se može naći u ovim pustim zemljama. Meke forme peščanih dina čine neku vrstu suprotstavljanja oštrim pustinjskim vetrovima koji ih stvaraju, slikajući gotovo romantičnu sliku koja priziva osećanja smirenosti, poput emocionalne oaze usred beživota.

To je upravo ona vrsta pozitivne atmosfere koju ovaj sto pokušava da unese u vaš dom stvarajući talasastu lepotu dina u sredini sobe.

Postoji nešto u vezi sa rastresitim peskom što ljudima daje osećaj mira, bilo da je to pesak na plaži ili pesak u zen vrtovima. Postoji još jedna lokacija na kojoj možemo videti takav pesak, ali neće svi želeti da putuju u pustinju samo da bi uživali u takvom pogledu. Na sreću, postoji mnogo načina da se te slike ponovo kreiraju kod kuće, a ovaj sto je verovatno jedan od najlepših.

Naziv stola „Dune“ jasno stavlja do znanja da je inspirisan dinama, što možda nije odmah vidljivo samo iz njegovog oblika. Zajedno sa svojom plavom nijansom, neobičan oblik daje stolu gotovo mističan karakter koji samo doprinosi njegovom umirujućem vizuelnom izgledu.

Ploča stola takođe prati ovaj amorfni dizajn, formirajući nepravilan oblik, a ne tipičan krug ili elipsu, pružajući savršen pogled na dinu koju je napravio čovek ispod, služeći i funkcionalnim i estetskim potrebama. Prozirno staklo osigurava da ništa ne umanjuje lepotu stola i čak čini da predmeti postavljeni na njega izgledaju kao da lebde. Međutim, da bi razbio monotoniju, deo osnove nalik na dinu probija se i kroz staklenu površinu, stvarajući grbe koje, nažalost, zauzimaju prostor koji bi inače mogao da posluži za postavljanje drugih stvari.

Sa samo nekoliko valovitih površina, sto Dune lako menja raspoloženje u prostoriji, baš kao lepota dina u beživotnoj pustinji. Sto kombinuje dinamično kretanje i umirujuću formu, stvarajući oazu lepote i spokoja u prostoriji, gde god da ga postavite.

Luxury Experience