Porsche radni sto sa lepotom futurističkog stila

Inspirisan automobilskim brendom Porsche, Enčo Enčev skoro je predstavio svoju najnoviju kreaciju…

U pitanju je 3D rendering, u kom je osmislio dizajn radnog stola sa ispreplitanim elementima Porsche brenda. Okarakterisan uglađenim linijama i glatkim oblinama, Porsche je poznat po automobilima koji su protkani luksuzom, u svakom svom delu. Poboljšavajući luksuzni dizajn radnog stola, Enčev je integrisao ekran osetljiv na dodir sa kapacitivnim senzorom, kojim se kontroliše glavni Dell desktop, a koji funkcioniše kao tastatura i kontrolni panel. Dell kompjuter zauzima skoro četvrtinu radnog stola, iskakajući iz svog glavnog rama, kako bi produžio širinu ekrana.

Dodatni kontrolni sistemi takođe akcentuju ovaj radni sto budućnosti, uključujući touch pad i fiksni telefon uspravnog dizajna kreiran od nerđajućeg čelika. Moderni radni sto kreiran je u L obliku, preuzimajući formu tradicionalnih stolova koji u sebe smeštaju veće kompjuterske sisteme, prigodno se ušuškavajući u kancelarijske prostore i radne sobe. Ispod radne površine stola, njegove nogare su otvorene, kako bi bilo sasvim dovoljno mesta za pomeranje nogu.

Duž kraće strane stola, automatske fioke sa nežnim zatvaranjem nude skladišni prostor. Kreiran u ikoničnim Porsche šemama, ovaj radni sto došao je iz budućnosti kao idealni poklon za sve nas, koji smo oduvek želeli nešto sa potpisom slavnog brenda u našim domovima.