Panama Rocking - novi dizajn koji će upotpuniti vaš ambijent

Više slika

Više slika

Dizajnirana od strane Ludovica+Roberto Palomba, ova novina upotpunjuje raspon ikonične kolekcije koja se igra sa svetlom i senkom...

Nakon uspeha na poslednjem izdanju Nedelje dizajna u Milanu 2023, nova Panama ljuljaška Talenti, vodećeg brenda u globalnom sektoru za eksterijer, osvaja vas već na prvi pogled svojim privlačnim oblikom i lukavom formom koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Dizajnirana od strane Ludovica+Roberto Palomba i dostupna u različitim bojama, ova nova kreacija je nastala iz želje da evocira ljuljanje palmi pokrenuto morskim povetarcem i glatkoću kamenja oblikovanog vodom. Nova verzija hvaljene Panama stolice nije samo proširenje raspona, već potvrda veoma intimne vizije otvorenog prostora.

Sa malim pokretom noge, generiše se naginjući pokret koji izaziva emocije i stvara posebnu vezu sa predmetom, fizičku vezu jednako večnu kao i želja za opuštanjem.

Kao i ostatak kolekcije Panama, ljuljaška se odlikuje velikim oblicima čije pletenje stvara zavodljive senke, a čiji organski profil podseća na kamenje polirano vodom, dodajući snažnu referencu na prirodne linije.

Luxury Experience