Pametni krevet koji buđenje pretvara u ostvarenje snova

Možete li zamisliti život, u kom vaš krevet izda naredbu vašem aparatu za kafu kada oseti da ste počeli da se budite?

Ili čak, da signal vašim roletnama da se polako podižu dok se pripremate da uskočite pod tuš u kom već teče voda optimalne temperature, pripremajući vas za novi dan? Ukoliko sanjarite o životu koji smo ranije mogli videti samo u filmovima naučne fantastike, znajte da oni polako ali sigurno postaju deo naše stvarnosti.

Ergomotion Quest Connect sve ove stvari čini mogućim, a predstavlja asortiman prilagodivih pametnih baza kreveta, koje se povezuju sa tehnologijama pametnih domova. CEO Ergomotion kompanije, odgovorne za ovaj dizajn, Džoni Grigs, kaže: "Kreiramo izuzetne proizvode koji su u skladu sa novom erom tehnologije, koja će prilagodivim krevetima dati priliku da se pokažu i dokažu, dozvoljavajući svojim vlasnicima da uživaju u snu inspirisanom tehnologijom".

Quest Connect krevet dostupan je u twin, king i queen dimenzijama, a opremljen je daljinskim upravljačem za brzi pristup i predefinisanim opcijama. Takođe, krevet dolazi sa sopstvenom, univerzalnom smart-home connected bed aplikacijom, koja vam omogućava upotrebu opcije buđenja koja uključuje tihi alarm. Tihi alarm će polako podići uzglavlje kreveta i tako vas probuditi nakon celonoćnog, kvalitetnog sna.

Ergomotion kompanija planira da zvanično lansira svoj pametni krevet u Las Vegasu kasnije ove godine, a sigurni smo da za kupce ne moraju brinuti.