Ovog leta - želimo da uživamo sa stilom

Leto nas uvek asocira na lenje dane koje provodimo leškareći u hladovini, sa koktelom u jednoj ruci i dobrom knjigom u drugoj…

Bez obzira na to da li ćete svoj godišnji odmor provesti na nekoj egzotičnoj lokaciji – za razliku od prošle godine, ili ćete se pridržavati bezbednosti sopstvenog doma, sigurni smo da već znate koliko je komfor važan aspekt naših enterijera, ali i eksterijera. Tokom protekle godine, primetili smo i naučili napamet sve nedostatke naših domova, čekajući pravo vreme da ih unapredimo i popravimo. Jedna stvar koju uvek možete učiniti za svoj dom, ali i za same sebe, jeste da kupite nove komade nameštaja koji će u potpunosti promeniti vaš ambijent, ili možda čak i život.

Španski brend iSiMAR dizajnira i proizvodi nameštaj u mediteranskom stilu, a skoro su predstavili svoju Bolonia Swing ljuljašku, koja se može adaptirati praktično svakom prostoru, uzimajući u obzir sve završne detalje koji su dostupni. Bilo da je okačite na njen ram ili plafon, ponudiće vam dozu relaksacije za kojom ste oduvek žudeli, a da to možda niste ni znali.

Sa svojim organskim linijama i savremenim dizajnom, Bolonia se lako prilagođava svakom datom okruženju. Njen ram je napravljen od galvanizovane žice i poliestera, dok je sedište tapacirano akrilno obojenim tkaninama. Svi pomenuti materijali su istrajni i otporni na vremenske uslove, što je čini idealnom i za upotrebu na otvorenom.

Bolonia Swing ram i tapacirung dolaze u raznim bojama i finišima, tako da se moože lako prilagoditi bilo kom enterijeru ili eksterijeru u koji želite da je smestite, a okarakterisana je lakoćom, jednostavnošću, lakim održavanjem i versatilnošću.