Ovaj komad vam je potreban u bašti - a to možda niste ni znali

Kako se približe letnji dani, žudimo za vremenom koje ćemo provesti uživajući u toplim sunčevim zracima, nežnom povetarcu i svemu drugom što to prati…

Naša dvorišta, balkoni i terase praktično preko noći “oblače svoje najbolje odelo” i postaju naši najbolji prijatelji od kojih ne želimo da se razdvajamo. Ipak, ukoliko niste stigli da transformišete svoje malene oaze onako kako ste želeli pa još uvek tragate za idejama, imamo jedan predlog za vas.

Hut by Ethimo je gostoljubivo i udobno gnezdo, gde se možete opuštati u harmoniji sa prirodom. Dugačke “stabljike” ove strukture imitiraju izgled šatora, dok metalni insterti definišu veliko sedište, prekriveno udobnim jastucima. Hut je wellness projekat sa savremenom i ekološki svesnom dušom. Eksterna školjka, poput velikog sedišta, napravljena je od sibirskog ariša, odnosno Accoye®, snažnog drveta visokih performansi, sa FSC sertifikatom.

Inovativni tip drveta dobija se kroz netoksične tretmane sirovog materijala, koji mu dozvoljavaju da zadrži svoju svestranost i izgled originalnog materijala, osiguravajući izuzetnu stabilnost, izdržljivost i otpornost, poštujući prirodno okruženje. Hut nema restrikcija kada se radi o pozicioniranju i može se premeštati po želji, a može biti prilagođen elegantnom zavesom, koja vam daje mogućnost “skrivanja” od čitavog sveta, dok istovremeno propušta optimalnu količinu svežeg vazduha i štiti vas od direktne sunčeve svetlosti.