Otkrivamo: najpopularnije sofe godine pred nama

Predlažemo vam da se udobno smestite i zajedno sa nama istražite najnovije sofe, koje će definitivno biti glavni hit godine koja je upravo počela…

Ovoga puta, fokusiramo se na ponudu kompanije Oak Furniture, koja u svom asortimanu ima ponešto za svakoga – njihove sofe dolaze u svim oblicima i dimenzijama, baš kao i domovi u kojima će se one nalaziti, što je za svaku pohvalu. Bilo da živite u malenom stanu u centru grada ili velikoj kući sa dvorištem i više prostorija za uživanje, njihove sofe će vam pružiti idealnu dozu udobnosti.

U svojoj najnovijoj ponudi, Oak Furniture predstavlja luksuzne česterfild modele presvučene somotom, udobne, klasične i uglađene modele, kao i modularne stilove koji se savršeno stapaju sa svojim okruženjem.

MONTGOMERY

Ukoliko želite dodir luksuznog stila, Montgomery sofa je idealna za vas. Sa svojim klasičnim česterfild stilom, koji je osvežen modernim tapacirungom od somota, ona je ukrašena pliseima i nogarama od hrastovine. U ponudi u formi dvoseda i troseda, odnosno fotelje i taburea, ona će obasjati svaki ambijent u kom se nađe.

PALERMO

Palermo je moderna kožna sofa, koja svojim čistim linijama pruža savršenu podršku lumbalnom delu i vratu. Njeni nasloni za ruke takođe imaju punjenje, što će vam pružiti dozu udobnosti o kojoj ste maštali. Nova sofa nudi osam opcija kada se radi o bojama, uključujući tople braon, sive i petrol plave nijanse.

ZODIAC

Zodiac sofa je najnoviji dodatak popularnim modularnim asortimanima brenda, koja svojim uglađenim izgledom i tapacirungom odgovara mnogobrojnim stilovima enterijera. Ukoliko se odlučite za ovu sofu, možete odabrati prethodno odabrane grupe ili sami napraviti svoju savršenu kompoziciju.

TEXAS

Velikodušna kada se radi o predivnom izgledu i komforu, Texas sofa je prostrana i luksuzna, što odmah dokazuje svojim prisustvom u bilo kojoj vrsti enterijera. Moderna i dekadentna istovremeno, ona će vam predstaviti savršeno utočište na kom ćete potražiti svoj trenutak odmora nakon napornog dana.

PORTLAND

Portland asortiman sofa je klasičan i elegantan, akcentovan modernim tapacirunzima. Okarakterisan nenaglašenim stilom sa sofisticiranim detaljima, ovaj asortiman ima niske drvene nogare koje naglašavaju njegovu udobnost.

www.oakfurnitureland.co.uk