Otkrijte Tulum - novu Vondom kolekciju nameštaja za eksterijere

Vondom, poznati španski proizvođač nameštaja modernog dizajna, predstavlja svoju najnoviju kolekciju za eksterijere pod nazivom Tulum.

Dizajnirana od strane proslavljenog dizajnera Eugenija Kuitleta, kolekcija je okarakterisana elegantnim i modernim dizajnom, kao i vrhunskim kvalitetom.

Tulum asortiman se sastoji od fotelja, sofa i trpezarijskih stolica koje karakteriše dosledna upotreba metala i drveta. Svi komadi su pogodni za spoljašnju upotrebu, sa završnim obradama dostupnim u velikom broju boja i tkanina što nam omogućava da prilagodimo kolekciju prema našim potrebama i ukusima.

Pored toga, kolekcija Tulum se ističe po svom luksuznom izgledu, što je čini savršenom za moderne terase i bašte. Kolekcija je napravljena u Španiji od visokokvalitetnih materijala, što je čini idealnom za one koji žele da imaju komad nameštaja najboljeg kvaliteta.

"Tulum je mnogo više od obične kolekcije, to je mesto, intimni prostor gde možete živeti i deliti iskustva sa ljudima koje najviše volite i mesto gde se snovi ostvaruju. Ovo je kolekcija u kojoj možete slobodno uživati, bilo gde u svetu! Tulum je mesto“, rekao je dizajner.

Luxury Experience