Osdin Shield nameštaj za izuzetne situacije

Kolekcija nameštaja kompanije Osdin Shield, osim sjajnog dizajna i vrhunskih estetskih rešenja donosi posebnu karakteristiku namenjenu da sačuva najvrednije što imamo.

Zadnja decenija donosi primetan trend da se širom sveta svakodnevno razvijaju sistemi koji doprinose povećanju bezbednosti, bilo da je reč o elektronskim uređajima, automobilima sa zaštitom ili posebno šivenom odećom specijalno dizajniranom za potrebe izuzetno važnih ličnosti. Sada na tržište sa svojom ponudom izlazi kompanija iz Glazgova u Škotskoj, Osdin Shield kao prvi proizvođač koji donosi inovativna rešenja za najveću sigurnost prilikom boravka u javnom ili privatnom prostoru.

Kompanija Osdin Shield predstavlja liniju izuzetno vešto dekorisanog i izrađenog nameštaja sa jednom posebnom skrivenom osobinom. Nameštaj iz škotske kompanije otporan je i može da izdrži udar puščanih i revolverskih projektila, dok takve karakteristike ni malo ne umanjuju dizajnersku i estetsku vrednost komada iz ove neobične kolekcije. Fotelje i sofe iz ove kolekcije nameću se kao izvanredno rešenje za sve otvorene prostore gde se javne ličnosti mogu naći u opasnosti, poput hotelskih foajea i barova, restorana, muzeja, tržnih centara ili škola.

Glavna misija Osdin Shield kompanije je da uradi sve što je moguće u pogledu bezbednosti i čuvanja života nedužnih. U slučaju opasnosti, nameštaj izrađen na ovaj način može poslužiti kao zaklon i sačuvati mnoge od nesagledivih posledica. Komadi iz kolekcije su izrađeni na način da ispune visoke zahteve NIJ standarda 0108.01 sa nivoima A III i III+ koji su predviđeni da pruže zaštitu od zrna 9mm i kalibra .44 Magnum, kao i projektila iz automatskog oružja i lovačkih pušaka.

Pored sigurnosti koju pruža, nameštaj dolazi sa izuzetnim dizajnerskim rešenjima u klasičnom i modernom stilu, savršenim za jedan dnevni boravak ili kancelariju. U saradnji sa kompanijom specijalizovanom za izradu ekskluzivnih vrsta drvenih ramova, ispuna, tkanina i luksuznih opšivki, Ostin Shield predstavlja kolekciju koja ni malo estetski ne zaostaje za svetski poznatim modelima iz kompanija sa tradicionalnom ponudom.

Osdin Shild proizvodi se mogu naručiti i dostaviti širom sveta. Treba istaći da ovaj jedinstven nameštaj dolazi i uz jedinstveno veliku cenu. U momentima dok se očekuje početak proizvodnje, komadi iz kolekcije se mogu naručiti po cenama od 5,000$ za osnovne modele do 10,000$ za najekskluzivnije primerke.

N.S.