Organski kreveti Keneta Kobonpua unose zen atmosferu u vašu spavaću sobu

Kenet Kobonpu, dizajner filipinskog porekla pretvara spavaću sobu u utočište udobnosti i kreativnosti sa svojom izuzetnom kolekcijom kreveta.

Slavni dizajner je ljubitelj prirodnih materijala poput ratana, bambusa, konoplja ili pruća, uz pomoć kojih daje novi dizajn tipičnom nameštaju, stvarajući avangardne i elegantne kreacije koje će vas ostaviti bez daha.

Sa prefinjenim dizajnom, ekskluzivnim detaljima i maksimalnom udobnošću, linija kreveta Keneta Kobonpua nudi jedinstven izbor stilova za personalizaciju spavaćeg prostora prema individualnim potrebama.

Potpis Keneta Kobonpua nudi simfoniju organske elegancije i zanatskog umeća u vizionarskim kreacijama. Prirodni materijali protkani jedinstvenom veštinom spajaju se u uzvišenoj ravnoteži između forme i funkcije. Svojim majstorstvom u dizajnu i pažnjom usmerenom na detalje, Kenet nudi krevete koji prevazilaze funkcionalnost, pretvarajući spavaću sobu u umetničko delo gde se luksuz i udobnost harmonično spajaju.

Dolce krevet: zadovoljstvo odmora

Dolce krevet Keneta Kobonpua izaziva emociju "Dolce far niente", hvatajući isti osećaj ulaska u kapsulu umotanu u slojeve veoma mekane tkanine. Sa tkanim pamučnim „cevima“ na metalnom okviru u obliku oblaka, ovaj krevet je dizajniran da vam pruži maksimalnu udobnost u vašem privatnom prostoru, dok se prepuštate svojim najslađim snovima.

Voyage krevet: putovanje na odmor

Krevet Voyage prenosi nas na putovanje iz snova na plutajućem čamcu od trske, prepuštajući se mekoći i nežnom ljuljanju morske struje. Napravljen od precizno savijenog čeličnog okvira i pletenih užadi, ova kolekcija ponovo kreira iskustvo plovidbe drevnim ribarskim čamcem, fluidnim pokretima koji vas pozivaju da se izgubite u snovima, dok mesec baca senke između otvora užadi.

Yin & Yang krevet: harmonija suprotnosti

Filozofija Jin i Jang inspiriše kolekciju kreveta Keneta Kobonpua. Predstavljajući harmoniju između komplementarnih suprotnosti, kao što su svetlo-tamno, crno-belo i dan-noć, neodvojivi i kontradiktorni krevet Yin & Yang ima tkanje od ratana ili polietilenske trake omotane oko savršeno presavijenog čvrstog čeličnog okvira, stvarajući čvrst oblik.  

Luxury Experience