Opustite se u vašem privatnom luksuznom gnezdu

Ukoliko vam je potreban izolovani prostor u kom se možete opustiti, odmoriti i uživati u lepoti prirode u svom okruženju, imamo pravu stvar za vas…

Elegantna, ali suptilna ležaljka za eksterijer, nazvana Hut, nastala je kao delo mladog arhitekte Marka Lavita za brend Ethimo, i savršeno će odgovoriti na sve vaše potrebe, zahvaljujući svom dizajnu koji predlaže novu dimenziju komfora, odajući istovremeno osećaj topline i zaštite.

Ovaj komad nameštaja napravljen je od sibirskog ariša, serija dugačkih letvica elegantno je aranžirana u formi vigvama, sa metalnim insertima i detaljima, zatvarajući velikodušno dimenzionirani kružni prostor za sedenje. Dodavanjem mekanih jastučića, možete dodatno poboljšati svoje iskustvo uživanja.

Mereći 320 cm u visini i 300 cm u prečniku, sedište može biti adaptirano u skladu sa vašim potrebama. Hut može biti personalizovan upotrebom elegantnih zavesa koje će u celosti zatvoriti prostor za sedenje, dozvoljavajući vazduhu da prođe, dok vas istovremeno štite od direktne sunčeve svetlosti.

Hut je mnogo više od nameštaja za vaš eksterijer, jer će bez mnogo muke uzdići izgled bilo kog prostora u kom se nađe. Samim tim, ovo predivno gnezdo za ljude će imati snažan vizuelni uticaj zahvaljujući svojoj jednostavnoj, ali šik strukturi.

Kako objašnjava dizajner: “Gostoljubiv i udoban, ovaj komad dolazi sa drvenom strukturom, koja će vas zaštititi poput školjke i ponuditi vam ekskluzivni i privatni pogled. Mekani jastuci na sedalnom delu poželeće dobrodošlicu vašem telu u formi ugodnog zagrljaja. U pitanju je habitat gde naizmenični ritam drvenih elemenata kreira otvore kroz koje prolazi vazduh, u sasvim prirodnom dijalogu”.