Opustite se u najudobnijem i najluksuznijem krevetu

Uzimajući u obzir potrebu ljudi za uglađenim, futurističkim i praktičnim komadima nameštaja, Thony Collection brend nam je predstavio luksuzni krevet…

Ono što ovaj krevet čini drugačijim od svih drugih je činjenica da se rotira za 360 stepeni, nudeći maksimalni komfor tokom sna. Spoljna školjka ovog kreveta ima ugrađeni prsten svetlosti koji stvara veličanstvenu atmosferu u spavaćoj sobi.

Nastao kao delo dizajnera Gantera Tonija iz Lihtenštajna, ovaj krevet je suptilan i moderan u isto vreme. Uglađenost i jasnoća njegove elegantne forme korisnicima daju priliku da ga “oslobode” u spavaćoj sobi, zahvaljujući njegovom rotacionom mehanizmu, zahvaljujući kom se može okrenuti u svakom pravcu – prema TV ekranu, prozoru ili zidu.

Kućno okruženje je posebno mesto koje vam mora nuditi prijatan odmor i skrovište od spoljnog sveta, Zato nismo iznenađeni naporima dizajnera prilikom kreiranja nameštaja, koji pruža neverovatni komfor i vizuelnu privlačnost svakom prostoru.

Na kraju, moramo još reći da je ovaj krevet dostupan za kupovinu uz prethodnu narudžbinu, a da cena zavisi od vaših izbora.