Oplemenite svoje kućne kancelarije ručno izrađenim komadima

Kao što i sami znate, godina koja je konačno iza nas, promenila je naše živote iz korena…

Visoke potpetice i elegantne cipele smo zamenili papučama i patikama, haljine i smokinge trenerkama, a aktentašne i rančeve sa laptopovima torbama za nabavku. Nismo posetili nove destinacije, uživali u nama do tada nepoznatim delikatesima udaljenog kutka sveta, niti smo bili u prilici da čujemo uživo nastupe naših omiljenih pevača, odemo na premijeru filma ili otvaranje izložbe. Nismo mogli da se viđamo sa svojom porodicom i prijateljima i bili smo primorani da sve svoje slobodno vreme provodimo unutar naših domova.

U njima su se nalazili kućni bioskopi, restorani, igraonice, plesni klubovi i kancelarije. Svaki kutak koji smo posedovali, morali smo snalažljivo da transformišemo kako bismo maksimalno iskoristili svaki trenutak jednog dana. Nismo putovali do posla, već smo izlazili samo do prodavnice, niti smo posećivali poslovne sastanke, već smo sedeli pred svojim veb kamerama. Sve u svemu, možemo slobodno reći da smo 2020.godine, zahvaljujući pandemiji korona virusa, savršeno shvatili važnost udobnosti i funkcionalnosti naših enterijera, što nas je navelo da po ko zna koji put pravimo novi razmeštaj ili čak renoviramo čitav svoj prostor.

Morali smo da pronađemo mesto u kom ćemo raditi, gde ćemo se opuštati ili baviti svojim hobijima, iako smo do sada to sve verovatno obavljali u jednoj istoj prostoriji. Kućna kancelarija je za mnoge od nas postala nezaobilazni deo jednog enterijera, koji smo na brzinu opremali potrebnim komadima nameštaja i sitnicama koje su nam svakodnevno potrebne. Dečije sobe su postale učionice i igraonice istovremeno, dok su spavaće sobe odraslih poprimale više uloga tokom proteklih meseci.

Ukoliko ste ove godine naučili svoju lekciju i shvatili da morate ulagati u svoj enterijer i dom kako bi vam u njemu bilo prijatno i zgodno čak i ako morate provesti i nekoliko meseci unutar svoja četiri zida, preporučujemo vam da istražite ponudu brenda Circu, koja vam može pomoći da od svog enterijera stvorite čarobnu zemlju čuda, u kojoj funkcionalnost lako doprinosi maštanju i sanjarenju.

Foto: Circu