Oda ženskoj snazi i lepoti: kolekcija stolica Christian Louboutin x Pierre Yovanovitch

Više slika

Više slika

Stolice, koje predstavljaju žensku snagu i individualnu lepotu, biće predstavljene u galerijskom prostoru Jovanovića u Njujorku.

Pjer Jovanović, jedan od najpoznatijih svetskih dekoratera sarađivao je sa legendarnim modnim dizajnerom Kristijanom Lubutenom na kreiranju serije stolica inspirisanih istorijskim muzama, mitologijom i filmom.

Kolekcija uključuje rad selekcije najboljih u klasi, istorijskih francuskih zanatlija koji su pažljivo izradili svaki komad. Postoji devet ograničenih izdanja koja su inspirisana likovima u rasponu od kraljice Nefertari do Dite fon Tiz. Kao poklon renomiranoj kolekciji Nudes cipela brenda Christian Louboutin, saradnja takođe sadrži izdanje serije „Simply Nude” od pet ženskih inspirisanih silueta koje se nude u raznim bojama drveta i odražavaju žensku snagu i jedinstvenu lepotu.

„Pjer je bio taj koji je došao na ideju za ovu saradnju. Već smo zajedno radili na nekim od mojih projekata za dizajn enterijera“, kaže Kristijan Lubuten. „Da bih proslavio njegovu ikoničnu stolicu Clam, sazvao sam faraonske boginje, kraljice scene, kraljice noći i heroine bioskopa.“

Pored ovih komada ograničenog izdanja, postojaće i otvoreno izdanje serije „Simply Nude” koja se odnosi na kolekciju aktova Kristijana Lubutena. Stolice su dostupne u različitim varijantama sa okvirom od beljenog hrasta, prirodnog hrasta do tamno obojenog hrasta mahagonija, koji odražava ženstvenu snagu i jedinstvenu lepotu. „Simply Nudes“ kolekcija stolica će takođe biti dostupna u nizu boja presvlake i, kao znak Louboutin ikoničnog dizajna cipela, osnova stolica ima legendranu potpeticu brenda sa crvenim đonom.

Nova kolekcija će biti dostupna javnosti u Pierre Yovanovitch Mobilier New York od sada do 24. maja, a takođe će biti dostupna za kupovinu širom sveta preko sajta PierreYovanovitch.com.

Luxury Experience