Oasis Leaf - fotelja koja oduševljava svojom pojavom

Fotelje i stolice se uglavnom dizajniraju sa komforom na umu, ali postoje i one koje prkose pravilima igre…

Neke od njih su dizajnirane sa fokusom na izgledu i estetici koju neguju. Oasis fotelja u obliku lista, koja je nastala kao delo italijanskog brenda Gurian savršen je primer ove druge grupe. Iz njenog oblika i dizajna možemo odmah zaključiti da će, gde god da se nađe, biti glavni ukras svog okruženja.

Smeštena na lakiranoj, čeličnoj bazi, ova fotelja dobila je poliuretanski ram i postavu u formi poliuretanske pene. Njen dizajn dostiže minimalističku prefinjenost sa čistim, kožnim tapacirungom, koji oslikava vene kakve možemo videti na listovima u prirodi.

Dizajner Zeno Bugari bio je inspirisan upravo prirodom, što je evidentno na prvi pogled. Dizajner je obazrivo pokušao da koristi predivnu formu Majke Prirode u ovom komadu nameštaja, a rezultat je stilska fotelja koja nije samo udobna, već je i moderna, originalna i elegantna, sa predivnim čistim linijama i oblikom. U pitanju je pažljivo promišljeni dizajn koji emituje luksuz svojom elegancijom i vrednošću.

Oasis Leaf fotelja deo je Gurian LOF kolekcije, koja u sebi kombinuje tradicionalnu izradu najbolje italijanske kože sa modernim dizajnom.

Luxury Experience