Oasi - vaša privatna čaura za uživanje

Sa sigurnošću možemo reći da ne postoji osoba na planeti koja tokom protekle godine nije maštala o opuštanju na plaži ili pokraj bazena, sa osvežavajućim koktelom u ruci…

Ipak, situacija koja nam je svima poznata bila je snažnija od naše želje i navela nas je da od svojih stanova, dvorišta ili terasa pravimo luksuzna odmarališta, u kojima je pristup strogo ograničen na VIP persone, odnosno nas same. Kako bi nam pomogli da svoju oazu podignemo na sasvim novi nivo raskoši, Technical Emotions studio za dizajn i arhitekturu iz Italije kreirao je Oasi divan, za brend baštenskog nameštaja Roberti Rattan.

Inspirisani povetarcem i nežnim formama prirode, oni su osmislili dizajn koji je nudi ultimativni nivo relaksacije i udobnosti. Možete li zamisliti sebe kako uživate u životu tokom jedne lenje subote, zavaljeni u svoje privatno sklonište, uz svoj omiljeni napitak, knjigu ili sopstvene misli?

Oasi divan može se smestiti na otvorenom, bilo da se radi o vašoj bašti, dvorištu ili o plaži nekog luksuznog odmarališta. Pokriven je brojnim šarenim kanapima koji su čvorovima vezani za njegovu strukturu, obezbeđujući neophodnu privatnost i estetiku čitavoj priči. Kanap igra ulogu draperja, što ovaj divan izdvaja od svih drugih, sličnih komada.

Za mekanim zaobljenim sedištem i nežnim jastucima, Oasi postaje vaša privatna čaura koja će vam ponuditi maksimalni užitak u životu ispod vedrog neba, nudeći dovoljno mesta za dve osobe istovremeno. Kombinujući estetiku i komfor, Oasi se može kupiti u različitim finišima, uključujući White i Forest.