Nova vizija elegancije: kolekcija nameštaja inspirisana jedrenjem

Više slika

Više slika

Italijanski brend Saba upravo je predstavio svoju novu kolekciju nameštaja koja je osmišljena kao omaž večnoj lepoti jedrenja, spoju između čoveka i prirode...

Nazvana Vela, što u prevodu sa italijanskoj znači jedro, ova kolekcija nameštaja uneće eleganciju i raskoš u svaki dom. Jedra, postavljena na jarbol broda, razvijaju se podstaknuta povetarcem, te se potom uzdižu uzvišeno, stvarajući sofisticirane linije koje otkrivaju šapat vetrova. Jedra su oduvek predstavljala simbol kompromisa između čoveka i prirode, kao dijalog između ova dva sveta.

Ovaj koncept prenosi se u "Vela" sofu, čija silueta i dragoceni detalji podsećaju na eleganciju ovog predmeta. Materijal kojim je presvučena suptilno aludira na glavno i pomoćno jedro, prateći stilski definisanu imaginarnu putanju. Štepanje je snažna referenca na razvijeno jedro, dok dijagonale koje ga presecaju predstavljaju njegov karakteristični element.

Kolekcija tkanina ekskluzivno je dizajnirana, sa presvlakama koje se mogu skinuti, što nam pruža mogućnost personalizacije i prilagođavanja svakom ambijentu u kom će se naći.

Sofa je oblikovana od furnirskog drveta obloženog poliuretanskom penom, pružajući savršenu ravnotežu između udobnosti i trajnosti. Sedište je izrađeno od kombinacije 40IP i 25IM poliuretanske pene, prekriveno pernatim dušekom, dok je naslon za leđa oblikovan od 21IM i 25IM poliuretanske pene, pružajući optimalnu podršku i udobnost.

Kolekcija Vela donosi ne samo estetiku, već i funkcionalnost, ističući se visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom, predstavljajući savršen spoj luksuza, udobnosti i lepote, pretvarajući svaki dom u oazu elegancije i harmonije sa prirodom.

Luxury Experience