Nova vizija dnevnog boravka u režiji Monike Armani

Više slika

Više slika

Putovanje do Večnog grada, po kom je kolekcija dobila svoje ime, nastavlja se ove godine sa velikim novitetom…

Dizajnirana od strane Monike Armani za kompaniju Turri i predstavljena na poslednjem izdanju Salone delMobile.Milano, Roma kolekcija će dočekati novi predlog nameštaja za stambeni prostor. Sofa, klub stolovi i TV komoda upotpunjuju veliku domaću arhitekturu Rima, u formi nežnih i elegantnih linija.

Roma sofa, dostupna u fiksnoj verziji, nastavlja priču započetu od strane Monike Armani. U njoj, dizajnerski DNK je jasno vidljiv u potvrđivanju materijala od buklea i pliša koji za ovu priliku dobijaju nove boje. Viđeno u spajanju sedišta i naslona, Roma sofa je izraz precizne i izrađene arhitekture volumena. Sofa nudi prostrano sedište sa nezavisnim jastucima, koji, zajedno sa mekim naslonom za ruku, svesno se protežu duž celog perimetra punjenja, garantujući osećaj potpunog komfora.

Čistota okruglog znaka se nastavlja u ležaju, osmišljenom za vanvremenski i sofisticiran enterijer, pozivajući vas da ga doživite. Savremena elegancija Roma kolekcije se takođe izražava u jednostavnosti detalja i rafiniranih materijala: primer su metalne nogare u boji Champagne Gold i Graphite Gray, koje podižu sofu sa zemlje, poboljšavajući percepciju lakoće.

Bočni i klub stolovi su idealne površine za podršku u stambenom prostoru. Njihova zaobljena forma uvek inspiriše i definiše Roma kolekciju, čineći je još privlačnijom. Cilindrične baze prekrivene kožom podržavaju isturene kristalne ploče, stvarajući detalj koji postaje mali komad arhitekture istovremeno. Oba klub stola su dostupna u visokoj verziji sa gornjom površinom kreiranom od Calacatta Oro mermera.

Da bi se kompletirao stambeni prostor i, pre svega, potvrdila istorijska tradicija Turri brenda u svetu lakiranja, predstavljena je i nova TV jedinica: jednobojna lakirana struktura je tapacirana kožom u boji cigle sa obe strane, što je ispraćeno nogarama u boji Champagne Gold.

Postavka koja je predložena za Salone del Mobile.Milano 2023 uključuje i dve zatvorene komode. Oba su u sjajnoj lakiranoj nijansi nove Giada boje, dok su sa obe strane tapacirane kožom u boji peska. Jedna komoda ima geometrijski dekor na vratima, dok je druga potpuno glatka.

U istom okruženju nalazimo i šank predstavljen u novoj Canaletto nijansi sa drvenim vratima. Stranice, obložene kožom u boji peska, harmonično se uklapaju sa Rosa Perlino mermerom koji je iskorišćen za gornju površinu.

Roma okrugli sto se vraća u revidiranom ključu ove godine, sa bazom u Graphite Gray nijansi sastavljenoj od vertikalnih cevi i gornjom površinom od Rosa Perlino mermera sa mat finišem, kako bi se stvorila prirodna veza sa drugim komadima nameštaja u trpezariji.

Oko stola možemo videti Roma stolice. Kao glavni elementi kolekcije, u svom okruglom obliku ponavljaju koncept kruga i prekrivene su teksturom tkanine dostupnom u katalogu različitih boja.

Okrugli svod, koji se često javlja u milenijumskoj arhitekturi Rima, sinteza je savršenstva i harmonije i ponovo je protagonista Monica Armani dizajna za Turri.

Luxury Experience