Nova Tonino Lamborghini x Formitalia kolekcija

Pre više od 15 godina, Formitalia Luxury Group je krenula sa proizvodnjom i distribucijom Tonino Lamborghini Casa kolekcije, a upravo taj put ide dalje bez povratka, sa sve više i više odlučnosti…

Vanvremenski dizajn, kombinacija čistih i oštrih linija, dinamične forme sa finišima vrhunskih kvaliteta, mešavina elegancije i stilskih osobina, koje su inspirisane mehaničkom DNK Lamborghini porodice, glavne su osobine svih komada koji se kreiraju sa ovim potpisom.

Za ovogodišnji sajam nameštaja u Milanu, luksuzna kolekcija posvećena kući i kancelariji ulepšana je novim i živahnim komadima, koji i dalje sadrže glavne osobine ovog brenda, bez ignorisanja trendova koje im nameće savremeni dizajn. Tapacirani predmeti dolaze sa lakšim linijama, aksesoari sa esencijalnom i minimalističkom formom, dok su za sve to upotrebljeni traženi materijali i neverovatna pažnja posvećena svim detaljima. Kao po običaju, boje igraju ključnu ulogu u ovoj priči, kombinujući ekstremnu eleganciju sa neutralnim nijansama sive ili bež, odnosno strogim tamnim tonovima.

Novi komadi nameštaja Tonino Lamborghini brenda interpretiraju luksuz sa njegovom prefinjenom ličnošću, otkrivajući evidentno vrhunski kvalitet i uticajni dizajn, koji oduvek karakterišu slavni brend.