Nova Tonino Lamborghini Casa kolekcija debituje na Salone del Mobile.Milano

Jedan od najvažnijih luksuznih tvoraca nameštaja, Tonino Lamborghini Casa, predstaviće svoju najnoviju kolekciju na najslavnijem sajmu nameštaja, Salone del Mobile.Milano idućeg meseca.

Upravo na tom događaju, oni će proslaviti petnaest godina uspešne saradnje sa Formitalia Luxury Group. Nova Tonino Lamborghini Casa luksuzna linija sadržaće moderni kućni i kancelarijski nameštaj, sa ključnim elementima koji karakterišu ovaj brend. Deo kolekcije su minimalistička Sarthe sofa, kreirana od kože ili tkanine sa crnim mat završnim detaljima, i Victoria, vrhunska, udobna fotelja, sa pametnim naslonom za glavu i zaobljenim linijama bez ćoškova.

Potom, tu je Tay, centralni sto sa drvenim vrhom i sjajno crnim finišom, uz bazu koja je kreirana od materijala nalik gvožđu. Ovaj sto dolazi kao diskretni dodatak kolekciji, koji je obogaćuje i harmonizuje. Tonino Lamborghini Casa svojom novom kolekcijom predstavlja nam i novu liniju rasvete. U pitanju je Alpha-One kolekcija, koja se sastoji od lampi sa heksagonalnim bazama i metalnim abažurima, koje su dostupne u stonoj i podnoj varijanti.