Nova raskošna Roberto Giovannini kolekcija

Fil Rouge, nova Roberto Giovannini kolekcija predstavljena je u Moskvi…

Fil Rouge kolekcija predstavlja ekspresivnu i najautentičniju povezanost između prošlosti, koja se posmatra kao stast prema klasičnom stilu i iskustvu u dragocenoj umetnosti rezbarenja, i sadašnjosti, koja predstavlja sposobnost ovog brenda da se projektuje u današnju eru lepote, luksuza i atmosfere okruženja iz prošlosti.

Fil Rouge je strastvena i pažljiva filološka rekonstrukcija, koja uspeva da poboljša savremeni život, kreirajući nove i neočekivane proporcije. Nameštaj iz ove linije prepoznatljiv je po svom neverovatnom kvalitetu i odličnosti koja otpočinje pažljivim odabirom drveta, a potom evoluira u unikatne komade, okarakterisane stilom, dekoracijom, finišima, materijalima i specijalnim metodama izrade. Na ovaj način, dizajnerska okruženja kreirana su sa neverovatnim šarmom, sposobna da sugerišu na senzacilje dobrostanja i gostoljubivosti.

Sa svojim klasičnim predlozima, Roberto Giovannini brend uvodi novu interpretaciju originalne ideje, dajući nam priliku da uživamo u nečemu što je vredno pažnje i verno proporcijama i estetskim normama klasične lepote, transformišući se u nameštaj, akcente i predmete u kojima se može uživati.

Baš kao Fil Rouge, svaka Roberto Giovannini kolekcija predstavlja želje tržišta današnjice, koje uključuju stvaranje novih iskustava luksuza i unose svet klasičnog nameštaja u savremeno okruženje. U pitanju je idealna veza između kulture, šarma i dizajna.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living