NOOM HELLO kolekcija nameštaja unosi razigranu sofisticiranost u svaki enterijer

NOOM HELLO kolekcija, koju je dizajnirao talentovani Denis Sokolov, pravi talase u svetu savremenog nameštaja.

Predstavljena na Milanskoj nedelji dizajna 2024. na izložbi koju podržava Ambasada Ukrajine u Italiji, ova inovativna kolekcija nameštaja uključuje nisku stolicu, trosed i dva stočića za kafu, a sve ih karakteriše njihov prepoznatljiv dizajn i vrhunska izrada.

HELLO stolica se ističe svojim smelim oblinama, brišući granice između funkcionalnog nameštaja i moderne umetnosti. Njeni zaobljeni uglovi i organski oblik ne samo da pružaju vizuelno upečatljiv izgled, već nude i izuzetan komfor zahvaljujući dubokom sedištu i čvrstom naslonu.

Dopuna HELLO stolici je trosed, koji nosi istu jedinstvenu siluetu. Ova sofa otelotvoruje savršen spoj stila i udobnosti, što je čini idealnim centralnim delom za svaki savremeni životni prostor. Prepoznatljiv karakter i besprekoran dizajn odražavaju razigranu sofisticiranost po kojoj je poznata NOOM HELLO kolekcija.

Kolekcija je dodatno poboljšana sa tri skulpturalna stočića za kafu, od kojih svaki prikazuje iste nežno zaobljene oblike i šarm iz svakog ugla. Ovi stolovi dolaze u tri različite visine, nudeći svestranost i eleganciju. Izrađeni od jasenovog drveta, dostupni su u različitim završnim obradama, uključujući crnu, braon i prirodni furnir drveta. Dizajn svakog stola osigurava da dopunjuje ostatak kolekcije dok se ističe kao jedinstven komad.

Pristup dizajnu brenda NOOM se ne odnosi samo na estetsku privlačnost, već i na održivost i umeće. Svaki komad u kolekciji HELLO je svedočanstvo o etosu brenda o izdržljivoj konstrukciji i ekološkim praksama. Izbor jasenovog drveta, poznatog po svojoj robusnosti osigurava da svaki sto bude ne samo lep dodatak svakom prostoru već i održiv.

Luxury Experience