Nina - fotelja vanvremenske lepote

Kada se radi o opremanju jednog enterijera nameštajem, puno je odluka koje treba doneti…

Prva od njih je svakako određenje generalnog stila kojim će jedna prostorija odisati, bilo da se radi o vašoj spavaćoj, dnevnoj, radnoj ili bilo kojoj drugoj sobi. Nakon te odrednice, sve druge stvari na neki način padaju na svoje mesto, i poput delova slagalice postepeno otkrivaju veličanstveni kolaž koji stvarate.

Ukoliko želite da opremite svoj dom vanvremenskim komadima koji će zadržati svoju lepotu i privlačnost u decenijama koje dolaze, predlažemo vam da obratite pažnju na fotelju Nina, koja je nastala kao delo Collectible Craft Design brenda. Inspirisana veličanstvenom pevačicom Ninom Simone (1933-2003), ikonična fotelja želi da emituje njenu snagu i umeće mešavinom delikatnosti i ženstvenosti, kako se ujedno može opisati i Ninin glas.

Kroz svoje ručno izrađene nogare i plišane materijale, Nina se predstavlja kao komad snažne i istovremeno nežne ličnosti, ali svojim upečatljivim i elegantnim linijama, odaje poštu jednom od najvećih glasova sveta muzike.

Svoje mesto lako pronalazi u praktično bilo kom ambijentu da se nađe, doprinoseći njegovoj lepoti svojim intrigantnim detaljima.