Net fotelja – luksuzno gnezdo od pletene kože

Više slika

Više slika

Nakon Net sofe, interpretirane u modularnoj verziji, i Net kreveta, predstavljenog na poslednjem Salone del Mobile.Milano, pleteni element koji je krucijalni deo ove kolekcije sada je prisutan i u najnovijoj fotelji sa potpisom Matea Nuncijatija...

Poput pažljivo svijenog gnezda napravljenog od kože, ova fotelja sa drvenom konstrukcijom koja je finiširana slojem od orahovog ili eukaliptusovog drveta, nastavlja da ilustruje elegantne linije Net kolekcije. Široko i duboko sedište koje se proteže u obavijajući naslon za leđa pruža jedinstven osećaj udobnosti koji prevazilazi njegovu jednostavnu upotrebu.

Koncept gnezda odnosi se na mesto zaštite, gde se osećamo sigurno i zaštićeno od spoljnog sveta. Fotelja Net pruža upravo to: dimenziju gde možete prekinuti svoju svakodnevnu rutinu i potpuno se opustiti, ili gde možete obavljati neke od svojih dnevnih aktivnosti držeći stres podalje. Ukoliko ste tip osobe koja često ima goste, verujemo da će im nakon prve sesije sedenja i razgovora u Net fotelji to postati omiljeno mesto u vašem domu.

Kombinacija jastuka upotpunjuje besprekoran dizajn fotelje i ističe umeće krojenja koje je svojstveno Turri brendu. U ovom modelu, kontrast između savremenih i elegantnih linija, kao i snažan karakter pletenog elementa, dokazuje da je fotelja Net luksuzni proizvod koji može definisati međunarodnu kulturu življenja.

Luxury Experience