Nesvakidašnje lampe za fantastični ambijent

Battery kolekcija je novitet koji nam predstavlja In-es.artdesign studio…

U pitanju je linija koja sadrži lampe različitih dizajna, pogodne za brojne ukuse i stilove, koje su ujedinjene činjenicom da ih napajaju dopunjive baterije. Deo Battery kolekcije inspirisan je Mesecom i napravljen od Nebulite© materijala (kombinacija smole i vlakana). Luna Take Away je romantični i multifunkcionalni proizvod koji sadrži čeličnu ručku, dostupnu u više boja. Lampa se može koristiti u enterijeru ili eksterijeru, dok dolazi sa opcijom podešavanja jačine svetlosti.

Kolekcija takođe uključuje T.moon, minijaturni Mesec dostupan u različitim dimenzijama, Liquid Light u šest različitih boja i Button T, osvetljenu hemisferu. Ove stone lampe savršene su za kreiranje poetične i romantične atmosfere.

Deo kolekcije su u Candle 1 i Cacio & Pepe prenosive lampe, napravljene od laprena, mekanog i taktilnog materijala koji je sličan gumi. Candle model je dizajniran kako bi kreirao atmosferu svetlosti sveća, ali na tehnološki i versatilni način. Neutralna boja ove lampe kontrast je jarkim bojama njenog silikonskog kaiša, kojim se može nositi ili okačiti na željeno mesto. Cacio & Pepe je zabavna i razigrana lampa, dostupna u različitim bojama.