Neočekivana kombinacija: Razer i Dolce & Gabbana predstavljaju kolekciju za gejmere

Više slika

Više slika

U saradnji kakva dosad nije viđena, italijanski luksuzni brend Dolce & Gabbana i poznata kompanija za gejmere Razer, udružili su snage…

Partnerstvo je rezultiralo Razer Chroma gejming stolicom prvom svoje vrste na svetu, ograničenim izdanjem odeće i naprednim periferalijama. Tokom RazerCon 2023 predstavljena su modna čuda inspirisana gejmingom, poput Razer Enki Pro stolice, koja je dekorisana saradničkim monogramom i zebra printom, sa elegantnim 24k zlatnim detaljima.

Razer Barracuda se ponosi sa ikoničnim logotipom Razer Triple-Headed Snake i monogramom Dolce & Gabbana u sličnom stilu, sa zebra print oblogama na slušalicama. Razer kolekcija odeće je privlačna s edgy estetikom i takođe sadrži interesantni zebra dezen.

“Razer je navikao da pomera granice i u gejmingu i u stilu, kao što je dokazano našim kolekcijama odeće i modnim partnerstvima. Uzbuđeni smo zbog saradnje na novoj liniji odeće i hardverskih periferalija za gejming i modnu zajednicu," rekla je Edi Tan, šefica za Lifestyle Razer brenda. "Saradnja Dolce&Gabbana | Razer predstavlja hrabar korak ka prepletenoj budućnosti gejminga i mode. Svaki komad ove kolekcije je svedočanstvo o jedinstvenoj sinergiji tehnologije i dizajna, koji odgovara ukusima ljubitelja gejminga i modnih znalaca.”

“Naša saradnja s Razerom bila je inspirativno putovanje kreativnosti i inovacija,” rekao je Davide Zgeri, šef Novih medija u Dolce&Gabbana. “Savršenim spajanjem dinamične energije gejminga sa ikoničnim stilom Dolce&Gabbana, stvorili smo kolekciju koja prelazi tradicionalne modne granice. To je izuzetna fuzija koja hvata suštinu oba sveta, donoseći zaista izuzetan niz proizvoda. Tradicija i inovacija su oduvek bile u srcu naše filozofije od samog početka. Ovo je uzbudljiva nova prekretnica na našem putovanju.”

Kolekcija Dolce & Gabbana | Razer limitiranog izdanja će biti dostupna krajem 2023.godine u ograničenim količinama od samo 1,337 jedinica.

Luxury Experience