Neobična kolekcija nameštaja vrhunskih majstora iz Istanbula

Istanbulski dizajnerski studio SANAYI313 kreirao je neobičnu kolekciju od drveta, nazvanu Oblong Collection, koja je definisana glomaznim formama i zaobljenim uglovima…

Stočičice, konzolni stolovi, niski stočići za kafu, akcentni stočići i trpezarijsi sto sačinjavaju ovu kolekciju koja je napravljena u Istanbulu, a koja predstavlja pristup ovog studija koji se zasniva na “maksimalističkim ekspresijama minimalističkih detalja”. Bogata stolarska istorija ovog grada izložena je tokom lansiranja ove kolekcije, sa komadima luksuznog nameštaja koji su fotografisani u lokalnoj farbari, kako bi se akcentovala industrijska pozadina. I ovo takođe na neki način predstavlja omaž Istanbulu i jednom od najpoznatijih nadimaka ovog grada – Grad kontrasta.

Sa istorijom u modnoj industriji, studio SANAYI313 preveo je svoju minimalističko-maksimalističku estetiku u rezidencijalni dizajn. Tvorci trendova koji vrlo jasno opipavaju puls grada takođe imaju sopstveni magazin po imenu PAPER, u kom naglašavaju kulturne tačke i ličnosti ovog grada. SANAYI313 takođe upravlja i jedinstvenom kantinom, koja služi “nouveau” tursku gozbu, uz dizajnerski butik smešten odmah nadomak studija.

Kako biste saznali nešto više o ovoj kolekciji, predlažemo vam da posetite njihov sajt.

Luxury Experience