Najudobnija fotelja za ultimativno opuštanje

Ukoliko maštate o opuštanju pored bazena ili u svom domu, dok uživate u pogledu na prirodu kroz prozor i izležavate se na divanu koji se ljulja, imamo pravu stvar za vas…

U pitanju je najnovija Rider Lounge Chair koja je delo italijanske kompanije Zanotta. Sa modernim pristupom stolici za ljuljanje, ova fotelja je rezultat napredne tehnologije i neverovatne izrade. Nežnost tekstila, miris kože i komfor koji vam pružaju svi materijali od kojih je sačinjena, čine je genijalnim komadom nameštaja. Malim pokretima noge, generisaćete nežno ljuljanje, koje će vas uspavati neverovatnom relaksacijom.

Dizajneri Ludovica i Roberto Palomba kreirali su stolicu sa rigidnim jezgrom koje je oblikovano poliuretanom, a postavljeno je istim materijalom različite gustine. Potom, ona je tapacirana prirodnom kožom, koja je ručno šivena u skladu sa oblikom sedišta.

Rezultat je oblik sedla, koji je dodatno ublažen tkanim jastučićima duž rama. Fotelja dalje dolazi sa cilindričnim naslonom za glavu, koji je takođe tapaciran tekstilom.

Rider je stilski komad nameštaja, koji će vaš lični prostor podići na sasvim novi nivo luksuza.