Najluksuzniji i najskuplji krevet Britanije na prodaju

Krevet koji se naziva “najluksuznijim na svetu”, a može biti najskuplji koji je ikada potekao iz Britanije, može se kupiti u Birmingemu…

Vispring Diamond Majesty krevet stavljen je na prodaju u Cookes prodavnici nameštaja, a koštaće vas poput kuće ili stana – neverovatnih 80.000 €.

Ovaj krevet sadrži “najvrednije i najređe prirodno vlakno u svetu”, vicuna vunu, za koju se kaže da je skuplja i od zlata. Deo cene ovog kreveta je The Diamond Majesty dušek od 45.000 €, kreiran od mešavine premijum materijala, uključujući Šetland vunu sa platinastim sertifikatom, kašmir, svilu i bambus, a ponudiće vam savršeni noćni san.

Kako kažu iz kompanije, ovaj dušek je “kreiran kako bi se postigao dekadentni i unikatni izgled, uz pomoć plave tkanine uparene sa kontrastnim detaljima i šest redova ručnog šivenja, kreiranih uz pomoć delikatne Vispring tehnike”.

Osim toga, dušek ovog kreveta ima tri sloja ručno obrađenih opruga koje su ispunjene vicuna vunom, britanskom konjskom dlakom i organskim pamukom.

Vanesa Ho, direktor marketina u Cookes Furniture, rekla je: “Oduševljeni smo predstavljanjem luksuznog Vispring Diamond Majesty kreveta. On ne samo da je besprekorno lep, posebno kada je uparen sa Berkeley uzglavljem, već sadrži najbolje materijale sveta, nudeći neverovatni komfor i zaista kvalitetni san. Počastvovani smo što imamo priliku da ponudimo našim kupcima da isprobaju ovaj krevet i pomognemo im da pronađu savršenu soluciju za sebe”.

Kupci koji dođu da isprobaju krevet, mogu se opustiti uz čašu šampanjca i čokoladu, zarad ultimativnog, ekstravagantnog iskustva.

Specijalisti za san iz Cookes Furniture kompanije će takođe biti na raspolaganju svojim kupcima, kako bi im pomogli u odabiru kreveta iz snova.

Krevet je inače prvobitno predstavljen tokom Salone del Mobile u Milanu, a trenutno je na turneji kroz Britaniju, sa Birmingemom kao poslednjom stanicom.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living