Najlepši sto za vazdušni hokej

11 Ravens kompanija pravi stolove za vazdušni hokej koji u sebi spajaju predivnu estetiku i neverovatnu količinu zabave…

Ovaj brend iz južnog dela Kalifornije, koji se bavi proizvodnjom stolova za igru i pratećih aksesoara, napravio je sebi poprilično udobnu nišu nudeći interpretacije klasičnih stonih igara vođenih dizajnom, poput bilijara, stonog tenisa, bokera, ajnca i stonog fudbala. Ipak, u celoj toj priči falio im je jedan deo, kako bi ona bila kompletna, a u pitanju je sto za vazdušni hokej koji nam ovoga puta predstavljaju.

Radeći uz maksimu “go big or go home”, nova Air Hockey kolekcija 11 Ravens brenda sastoji se od stolova kreiranih u trinaest stilova, čija cena ide od 12.800 za Malibu model, do 26.200 za Stealth. Dizajni stolova bazirani su na favoritima koje je kompanija koristila za svoje prethodne stolove, poput prethodno pomenutog mat crnog Stealth stola ili Theseus, koji se oslanja na polu cilindričnu bazu.

Minimalistički model Avettore (25.400 dolara), takođe dostupan u konfiguraciji za stoni tenis, još jedna je od karakterističnih ponuda ovog brenda. On ima minimalistički izgled inspirisan aerodinamičnim dizajnom, a njegova standardna verzija dolazi sa plavom bazom i elektronskim brojačem rezultata. Poseidon sto (24.100 dolara), okarakterisan je drvenim panelima, koji mu daju mešavinu starog sveta i savremenog dizajna.

Svi ovi modeli koriste polje za igru od laminata, sa prozirnim akrilnim gornjim slojem. Pak koji se koristi za igru lebdi zahvaljujući komercijalnom kompresoru koji proizvodi protok vazduha od 6 kubnih metara u minutu, kreirajući glatko okruženje za igru.

 Inače, ako se nijedna od standardno ponuđenih boja ne uklapa sa dizajnom vašeg doma, ova kompanija će rado prilagoditi bilo koji sto vašim odabranim lakom, bojom, furnirom i laminatom.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Living