Najbolji prijatelj svake devojke: stočić za kafu Sierra

Sierra je delom stočić za kafu, delom najbolji prijatelj svake devojke.

Oduvek smo fascinirani dijamantima, ali ko nije? Poznati su još od starih Grka koji su verovali da su to fragmenti zvezda koje su pale na zemlju, a Merilin Monro je 1953. pevala “Diamonds are a woman’s best friend“. Ali, nisu samo žene opčinjene bezvremenskom privlačnošću luksuznog dodatka par excellence, već i muškarci prepoznaju njegov prestiž. Stoga su italijanski dizajneri MAVIMATT dizajnirali Sierra stočić za kafu, ručno rađen komad raskoši i optičke iluzije.

Ukoliko volite eleganciju, luksuz i ekskluzivnost, bez sumnje ćete odabrati ovaj stočić za kafu jedinstvenog izgleda koji je pogodan za različite stilove enterijera. Dostupan u različitim kombinacijama boja, samo njegovo prisustvo je u stanju da ulepša i donese notu luksuza svakoj prostoriji.

Sierra stočić za kafu se sastoji od dva dela: tela koje je formirano u obliku dijamanta sa veoma tankim vrhom koje stvara iluziju kao da lebdi u vazduhu. Napravljeno je od legure karbona i fiberglasa na koje se zatim nanosi boja u mat ili sjajnoj završnoj obradi. S druge strane, majstori koriste kalup i izlivaju smolu koja će simulirati efekat kapi koja se sliva na pod i predstavlja nogaru stola.

Magija ovog stočića za kafu se tu ne završava. Za najzahtevnije kupce, postoje ograničena izdanja. U stvari, dijamantski deo može biti predstavljen od belog i/ili crnog mermera Carrara, a za one koji traže još ekskluzivniji i dragoceniji dodir, biće dostupni od plavog sodalita ili malahit mermera. Zahvaljujući novoj tehnici nanošenja koju su razvili stručni majstori, ekskluzivna Sierra verzija (izdanje Molten Metal) biće dostupna sa posebnim završnim obradama kao što su žuto zlato, ružičasto zlato, srebro i hromirane boje.

Sierra stočić za kafu je upakovan u drveni sanduk kako bi se garantovala maksimalna bezbednost kupca tokom transporta.

Luxury Experience