Nadrealna kolekcija nameštaja - Melt

Kao što već i sami znate, veći deo ove godine proveli smo unutar svoja četiri zida i osetili smo snažnu potrebu za sasvim novom vizijom udobnosti i komfora…

Po svemu sudeći, brojni dizajneri su delili sa nama te, takoreći slatke muke, nudeći nam maštovite kolekcije. Jedan od brendova koji se svakako može pohvaliti time jeste Bower Studios, koji su upravo lansirali svoju novu Melt Collection liniju, rođenu uz poštovanje fizičkog distanciranja i saradnje sa udaljenosti.

Ova serija stolova, stolica, ogledala i dekoracije pripoveda nam o transformaciji, gde se svaki komad nežno preliva preko svog rama, usred svog “topljenja”. Melt Collection linija nastavlja da istražuje fascinaciju suprotstavljanja stvarnosti i percepcije. Tapacirani jastuci, vrhovi stolova i ogledala prikazuju nam dve stvari po kojima je Bower Studios poznat – jednostavnost, koja je prošla kroz spektakularnu fazu dizajna, sa daškom magije.

Standardno snimanje nije bilo moguće za ovu kolekciju, stoga se Bower Studios brend odlučio za digitalne rendere, koji su dosegli neku mali više nadrealnu dimenziju zahvaljujući Aleksis Kristodolou. Samim tim, galerija koju možete videti iznad teksta oslikava nam ruinirani pejzaž koji je izolovan i usamljen, sa prirodom koja polako, ali sigurno dominira nad civilizacijom. Ove slike nude nam osećaj mira, sa Melt Collection komadima koji dostižu svoje ultimativne forme.