Modularni nameštaj za beskrajne solucije

Jedno od večitih pitanja prilikom kupovine nameštaja je da li će određeni komad koji kupite zadovoljiti vaše potrebe zauvek.

Šta ako se preselite u drugu kuću? Šta ako prerastete svoj nameštaj? Šta ako se vaše potrebe promene?

Jedna kompanija nameštaja iz Španije, Momocca, želi da ublaži ovaj nelagodan osećaj prilikom kupovine. Oni nam sa tim ciljem predstavljaju novi modularni sistem nameštaja pod imenom Julia, koji nastoji da obezbedi neograničena rešenja za opremanje kuće, koristeći kvalitetne materijale i prefinjeni estetski dizajn, tako da nikada nećete morati da brinete o osećanju "zaglavljivanja" sa nameštajem koji već imate.

Korišćenjem niklovanih metala u zlatnim i bakarnim nijansama, orahovog drveta i tekstila, Julia nameštaj se može konfigurisati i rekonfigurisati u više rešenja za skladištenje i prilagoditi se potrebama bilo kog stambenog prostora.

Modularni sistem omogućava korisniku da formira bočne stolove, police, prostorne paravane, stočiće za kafu, televizijske stolove i druge složene sisteme za skladištenje.

Zbog toga što ove konfiguracije ne moraju biti pričvršćene na zidove, korisnicima je omogućeno da ih slobodno koriste i pomeraju gde god se uklapaju.

Rešenjima ne nedostaje elegancije. Tkanine za tapaciranje dodaju teksturu konfiguracijama, kao i tapacirana klizna vrata. Vitke metalne šipke daju konfiguracijama osećaj lakoće, dok orahovo drvo dodaje elementima toplinu. Ukratko, mogućnosti su stvarno beskrajne sa sistemom Julia.

N.V.T.

Izvor Design Milk