Modularna sofa Parterre inspirisana italijanskim baštama

Parterre modularni sistem sofa se sastoji od modula različitih visina koji se kombinuju da bi stvorili različite konfiguracije...

Italiju obično povezujemo sa ukusnom testeninom i picama ili fudbalskim utakmicama. Uprkos tome, ljubitelji dizajna prepoznaju Italiju po njenom preporodu i važnim umetnicima. Poznate po svojoj simetriji, italijanske bašte su jedan važan element perioda renesanse i Kristina Celestino je odlučila da im oda počast novom kolekcijom modularnih sofa.

Nazvan Parterre, novi sistem sofa podseća na geometrijske dizajne u italijanskim baštama. Ono što Parterre sofu čini posebnom jeste to što se moduli mogu kombinovati bez obzira na njihovu veličinu, oblik i boju. Ovaj visoki nivo fleksibilnosti omogućava korisniku da kreira beskonačne konfiguracije, koje liče na dizajn renesansnih vrtova.

Bez obzira da li želite da sistem nameštaja bude centralni deo vaše dnevne sobe ili želite da ga koristite za kao mesto za opuštanje, odluka je na vama. Sve u svemu, sofa Parterre odražava bogat svet italijanskih vrtova, gde se moduli slobodno spajaju jedni s drugima na dinamičan i fluidan način.

Luxury Experience