Moderni komad nameštaja za ultimativni luksuzni ambijent

Njujorški dizajnerski studio SENTIENT u svojoj ponudi ima luksuzne komade nameštaja, kreirane od drveta, metala, kamena i stakla, koji svoje mesto pronalaze u praktično svakom ambijentu…

Ovoga puta, oni su predstavili još jedan umetnički komad nameštaja, nazvan Wave Chaise Lounge. Ova elegantna ležaljka dobila je distinktivnu formu inspirisanu svojim imenom, što je predstavljeno njenim oblinama i talasastim dizajnom.

Nastala kao delo Nersi Naseri, ležaljka za svoju konstrukciju koristi kestenovo drvo, dok svoju udobnost duguje luksuznom tapacirungu. Ona poseduje dve elegantno zaobljene forme, pri čemu se jedna nalazi u bazi, a druga u samom sedištu.

Sa svojim zaobljenim detaljima i bogatim akcentima, ova ležaljka će sa lakoćom uneti dašak savremenog stila u bilo koji enterijer, dok njeno rebrasto sedište dodaje osećaj ritmičke fluidnosti. Možemo slobodno reći da je ovaj unikatni komad nameštaja dinamičan u svom pokretu, istovremeno predstavljajući savršeni primer simbioze umetnosti i dizajna, forme i funkcije. Ukoliko želite da je posedujete, možete je poručiti putem zvaničnog sajta brenda.