Moderan stočić za kafu za moderne enterijere

Stočić za kafu je integralni deo svakog dnevnog boravka…

Ipak, onda kada je vaša dnevna soba mala i potreban vam je dodatni skladišni prostor, definitivno shvatate da vam je potreban komad nameštaja koji igra više uloga i pomaže vam da maksimalno iskoristite svaki dostupni pedalj. Lipscomb stočić za kafu sadrži skrivene fioke koje će vam pomoći da uvek uživate u urednom i skladnom ambijentu.

Nastao kao delo Brejdena Studija, ovaj stočić dolazi sa četiri skrivene fioke koje se otvaraju i otkrivaju vam svoj skladišni prostor. Gornji deo stola i fioke napravljeni su od drveta, koje je finiširano predivnim tonovima kestena, dok je njegova baza nastala takođe od drveta, koje je akcentovano crnom bojom. Gornja površina stola koristi kombinaciju tekstura koje dodaju dubinu i perspektivu njegovom dizajnu.

Estetski gledano, kada su zatvorene, fioke ovog stola nikako neće otkriti svoju funkciju naivnom posmatraču. One se neprimetno stapaju sa njegovim glavnim ramom i deluju kao jedna skladna Celina, hvaleći se pritom prirodnom elegancijom i toplinom drveta.