Minimalistička Talk fotelja koja osvaja svaki enterijer

Kada se radi o dekoraciji enterijera, veoma je lako izgubiti se u lavirintu prodavnica nameštaja i brojnim ponudama koje možemo videti…

Takođe, nije lako doneti odluku vezanu za stil koji ćemo pokušati da implementiramo, bilo da se radi o klasici ili mešavini modernih trendova, jer nam dizajneri i stručnjaci iz ovog sveta svake sezone sugerišu nove elemente koje moramo imati ili one kojih se moramo otarasiti. Budući da većina nas nije u mogućnosti da redekoriše svoj dom sa smenom godišnjih doba, klasični komadi koji privlače oko, odnosno oni koji će izgledati savršeno pored jelke ili buketa svežih ljubičica, su nešto što moramo imati.

Talk je postavljena fotelja koja je nastala kao delo italijanskog dizajnera Alesandra Di Priska za brend Mogg, a obavlja upravo taj zadatak – izgleda savršeno u kom god ambijentu da se nađe. Napravljena upotrebom samo tri elementa istog oblika, ova fotelja poseduje naizgled jednostavni dizajn koji želimo da istražimo skoro svim svojim čulima. Njeno geometrijsko prisustvo oslanja se na vizualne linije, koristeći nedostatak naslona za ruke koji doprinosi njenom minimalističkom, skulpturalnom izgledu.

Kao zaista versatilni komad nameštaja, Talk fotelja može vrlo lako pronaći svoje savršeno mesto u stambenim prostorima, prostorima za relaksaciju ili čekaonicama poslovnih zgrada. Zahvaljujući bouclette i plišu kojima je obložena, a koje su dostupne u različitim bojama, ona će postati vaš novi omiljeni detalj u enterijeru.

Luxury Experience