Milos - kolekcija nameštaja za eksterijere organskog oblika

Kolekcija Milos je plod prve saradnje brenda Vondom sa francuskim dizajnerom Žanom Mari Masoom.

Ova saradnja je primer kako se jednostavnost i funkcionalnost mogu kombinovati da bi se stvorila elegantna i udobna kolekcija nameštaja. Fokusirana na udobnost, kolekcija za eksterijere obuhvata sofe, fotelje, ležaljke, kafe i bočne stočiće, a svi komadi nameštaja su organskog oblika.

„Za ovu novu saradnju sa Vondom kompanijom, želeo sam da dočaram originalni identitet ovog brenda rođenog između mora i planina u Valensiji“, rekao je Maso. „Različiti komadi su kao stene nežno oblikovane vetrovima i talasima koje stvaraju tipičan mediteranski pejzaž.“

Kolekcija Milos je inspirisana prirodom, a francuski dizajner je to uspeo da odrazi kroz svoj izbor materijala i raznovrsne teksture. Modularnu sofu i dve fotelje različitih dizajna čine drvo i poliuretan koji vas pozivaju da sednete i opustite se. Lagani cement se kombinuje sa drvetom i formira niske stolove koji daju rustičnu estetiku kolekciji.

Milos je veoma raznovrsna linija nameštaja koja vas poziva da uživate u trenutku - danju na suncu, uveče gledajući u zvezde ili druženju sa prijateljima. Različiti komadi mogu se uklopiti u veoma modernom ambijentu, dok su u savršenoj harmoniji sa spoljnim pejzažom, u stambenom okruženju ili na velikoj hotelskoj terasi.

Luxury Experience