MASERATI & ZANOTTI - eksluzivna linija

Specijalna Maserati by Zanotta capsule kolekcija otkrivena je na Internacionalnom sajmu nameštaja u Milanu…

Predstavljeni su novi ekskluzivni komadi nameštaja, koji su rezultat saradnje dva brenda. Nakon uspeha saradnje koju su započeli prošle godine, sa Maserati Lounge foteljom, takođe predstavljenom na sajmu nameštaja u Milanu, kreativna sinergija ova dva brenda je obnovljena i rezultirala je Maserati by Zanotta kolekcijom.

Ova ekskluzivna nova kolekcija koja je prikazana u Milanu predstavlja glavne i veoma luksuzne karakteristike dizajna vozila brenda Maserati. U ovogodišnjoj kolekciji dominiraju stolica po imenu Korina, kao i elegantni sto Maestrale. Kolekciju su osmislili i realizovali poznati italijanski dizajneri Ludovica & Roberto Palomba.

Cela kolekcija ova dva brenda zasniva se na metalnim hromiranim okvirima, koji su predstavljeni u elegantnoj crnoj boji. Nalik na sedišta luksuznih Maserati automobila, Korina stolica na savršen način oslikava pravu estetiku ove poznate italijanske marke. Ploča Maestrale stola napravljena je od tamnog oraha, dok svi komadi nove kolekcije oko sebe imaju jedinstvenu luksuznu auru i odišu elegantnim formama.

Ekskluzivnost, elegancija i inovacija su vrednosti na kojima se zasniva kako saradnja Zanotta i Maserati brenda, tako i njihovo individualno poslovanje. Istorija odličnosti ova dva brenda u isto vreme predstavlja savršen osnov za saradnju, kao i distinktivne elemente po kojima su poznati.