LUKSUZNI ITALIJANSKI NAMEŠTAJ

Savršeni za vaš prefinjeni dom ili kancelariju, ovi komadi nameštaja biće predstavljeni na Salone del Mobile 2013...

Salone del Mobile je globalni benčmark za sektor Nameštaja za kuću. Neprocenjivi alat za industriju, kao i dugotrajni, zaista neverovatna vrsta promocija novih komada nameštaja. Salon je prvi put održan 1961, dizajniran da promoviše italijanski nameštaj i aksesoare na izvoznom tržištu, i nastavio je to radi tako besprekorno, osiguravajući da kvalitet italijanskog nameštaja bude poznat u svim krajevima sveta.

Godine 1965. vodeće kompanije u sektoru za nameštaj su se spojile u jedinstvenom komercijalnom izložbenom prostoru po prvi put. To je takođe godina kada su izlagači počeli da posvećuju ozbiljnu pažnju svojim štandovima, koji su faktor koji će uvek odvajati Salon od drugih sajmova tog tipa.

Sledeće izdanje ovog salona biće održano od 9 do 14 aprila 2013.godine u Milanu i evo nekoliko interesantnih komada nameštaja koji će tamo biti predstavljeni.

Još od 2005.godine Tonino Lamborghini brend je povezan sa Formitalia Luxury grupom, proširujući opseg svojih kolekcija dinamičnih elemenata nameštaja za dom i kancelariju, prekrivenih živom, blistavo i jako obojenom kožom, prirodno inspirisan svetom sportskih automobila visokih performansi i mehaničkog inženjerstva. Najnoviji inovativni proizvodi koji će biti predstavljeni na Salone del Mobile su Circuit i Misano sofe.

Formitalia Boutique kolekcija je zadržala svoj distinktivni stil koji se, godinu za godinom, obogaćuje novim elementima, sa printovima i detaljima inspirisanim svetom konja, ištampanim profilima arapskih konja u čistoj Como svili, i metalnim i kožnim detaljima realizovanim od strane florentinskih majstora zanata. Kolekcija duguje svoj uspeh majstorima zanata ove kompanije i njihovom obimnom poznavanju kože i odabira najboljeg krokodilskog i nojevog printa, kako bi naglasili stil koji Formitalia brendu daje njihov jedinstveni i unutrašnji karakter. Oni koriste kožu u svim mogućim aplikacijama: od dnevnih soba do prostranih, prefinjenih spavaćih soba. Formitalia stil učiniće vaš dom unikatnim, dragocenim, kosmopolitskim, elegantnim i toplim.

Vittorio Grifoni predstavlja dva artikla koji će uzburkati vaše emocije, čije je lepota objektivno pitanje harmonije oblika i dekoracije, ali takođe i veoma subjektivni osećaj: komoda 6567 sa čistim srebrom u glavnom duborezu i dekoracije, kao i klupu 6603 sa argentino fiorentino završnicom.

 

D.Ć.

Luxury Experience