Luksuzne sofe koje će ulepšati vaše enterijere i eksterijere

Kolekcije KENNETHCOBONPUE oživljavaju kombinacijom mašte i stručne izrade, pretvarajući materijale u izuzetne teksture.

Prvobitno dizajnirane za eksterijere, ove neverovatne sofe se neprimetno prilagođavaju našim enterijerima jer su izrađene od različitih materijala. Posebnost sofa ovog brenda, sa sedištem u Filipinima, odmah je prepoznatljiva kroz njihovu karakterističnu međusobnu igru čvrstih materijala i šupljina. Pažnja posvećena detaljima i sposobnost da se nameštaj uskladi sa okolinom čine ove sofe savršenim dodatkom i stambenim i javnim okruženjima, nudeći udobno i originalno mesto za opuštanje.

Među značajnim sofama dizajniranim za dvostruku upotrebu, kako u zatvorenom tako i na otvorenom, posebno se izdvajaju Balou sofa & Loveseat koju je dizajnirao Kenet Kobonpue. Sofa odiše udobnošću svojom zaobljenom formom i stvara utisak da sedite u vazduhu. Ona reinterpretira klasični dizajn sofe na originalan način, uključujući materijale kao što su abaka, ratan, najlon, polietilen i čelik za unutrašnju i za spoljašnju upotrebu. Croissant sofa ima karakterističan oblik sa niskim naslonima za ruke. Nežni i zaobljeni oblici poboljšavaju sedište, koje je još udobnije sa plišanim jastucima.

Forma Daybed & Loveseat sačinjavaju Forma kolekciju koju je dizajnirala Federika Kapitani. Kosi dizajn kolekcije poboljšava njen opuštajući ambijent, dok jednostavna, ali vijugava dekoracija crpi inspiraciju iz košarkaških i konusnih pletenih koševa, ulivajući tradiciju savremenim oblicima i proporcijama. Sedište je napravljeno od ratana za unutrašnju upotrebu, dok je ležaljka napravljena od čelika za spoljašnju upotrebu.

Sofu Matilda karakteriše robusan oblik, osnažujuće površine i odiše osećajem bogatstva. Sa dizajnom koji podseća na oblikovane korpe, sofa Matilda predstavlja primer lepote i izdržljivosti ratana kroz različite procese. 

Luxury Experience