Luksuz susreće funkcionalnost u novoj kolekciji Comme Si x USM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comme Si (@commesi)

U zadivljujućoj mešavini elegancije i praktičnosti, Comme Si i USM modularni nameštaj se ujedinjuju da redefinišu stil kuće.

Ovo izvanredno partnerstvo, rođeno iz zajedničke ljubavi prema lepšim trenucima života, spaja luksuzne salonske komade Comme Si i bezvremenski dizajn USM nameštaja.

Inspirisana svakodnevnim ritualima i prožeta prirodnim elementima, kolekcija odražava viziju osnivača Comme Si, Dženi Li o spajanju industrijskog dizajna sa spokojnom estetikom.

USM modularni dizajni pronalaze novi izraz kroz bujne elemente Comme Si, stvarajući besprekornu harmoniju forme i funkcije. Izvanredan komad, koji podseća na tradicionalna korejska hanok vrata, ilustruje ovaj spoj tradicije i inovacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comme Si (@commesi)

Izložba predstavlja dve kolekcije: „Hard Collection“, koja sadrži funkcionalne komade nameštaja poput Comme Si fioke za čarape i tapacirane ležaljke, i „Soft Collection“, koja prikazuje klasike ograničenog izdanja u organskim nijansama. Svaki komad poziva na taktilno uživanje i vizuelni užitak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comme Si (@commesi)

Osim estetike, pažnja usmerena na detalje proteže se i na čulna iskustva. Poluprovidna ploča izrađena od Comme Si italijanskog platna i stakla dodaje meku svetlost, dok umetnička dela po meri unose razigranost u svaki prostor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comme Si (@commesi)

Krenuvši na putovanje koje počinje u izložbenom salonu USM u Njujorku, saradnja će obići velike gradove poput Milana i Seula. Kroz ovo partnerstvo, Comme Si i USM redefinišu savremeni stil kuće, nudeći svežu perspektivu na luksuz i funkcionalnost.

Luxury Experience