Living Divani predstavlja svoje novitete u vrhunskoj atmosferi

Više slika

Više slika

Čuveni brend, Living Divani, odlučio je da predstavi svoje najnovije kreacije u istorijskoj kući na obali jezera Garda…

Senke ovih modernih objekata nestaju i ocrtavaju se u igrama svetlosti i dame, naglašavajući novitete za 2023.godinu. Među novim komadima možemo videte Alvea konzolu koja je uparena sa Paradigma ogledalom. Oba komada kreirana sa potpisom Marka Lavita reflektuju svetlost u geometrijskim, kvadratnim i oštrim formama.

Prvi se pokazuje u obliku trougla koji uzdiže obradu drveta, ističući prazninu strukture. Ogledalo, inspirisano Vitruvijanskom mrežom, sadrži četiri ose duž kojih se mogu umetnuti različiti drveni dodaci, omogućavajući korisniku da izabere idealne asimetrije za sam objekat kroz njihov položaj.

Dva Clan Sofa kauča Pjera Lisonija, postavljena jedan naspram drugog, interaguju kao članovi porodice okupljeni u dnevnoj sobi. Kvadratni i jasno definisani obrisi Ark fotelje Dejvida Lopeza Kinkokesa ističu Metro2 kauč Pjera Lissnija, a da bi se kompletirao ambijent, Menhir i Era počivaju na tepihu Sin Titulo 28.

Protagonisti ovog snimanja izgledaju raskošno u svojoj najvećoj jednostavnosti, time pričajući o suštinskoj eleganciji brenda koja se postepeno otkriva. Spavaći prostor je opremljen Sumo Bed krevetom Pjera Lisonija, osmišljenim s uzglavljem koje može zadovoljiti potrebe tela i uma. Kao produžetak, istoimena klupa, dostupna u različitim veličinama, je idealan dodatak koji pruža kontinuitet i podršku noćnom okruženju.

Living Divani tiho priča o sebi kroz svoje proizvode koji, kada se fotografišu, definišu karakteristične osobine autentičnog brenda.

Luxury Experience