Liu Jo predstavlja novu dimenziju trpezarije

Više slika

Više slika

Svestranost kolekcija Liu Jo Living odeva svaki kutak doma…

Liu Jo je poznati italijanski lifestyle brend kome je po svemu sudeći cilj da poboljša svaki aspekt našeg života. Njihove tapacirane kolekcije poput Coquille, Tetù, Toro i Gavi, zajedno sa Meduse i Pillier, svojom univerzalnošću ne samo da poboljšavaju širok asortiman proizvoda u katalogu, već i garantuju mogućnost transformacije enterijera u mesto koje je toliko intimno da na nekom dubljem aspektu predstavlja ličnost onih koji su izabrali ove komade da ih, na neki način, učine svojim saputnicima u avanturi zvanoj život.

Ovaj brend je poznat po kreiranju nameštaja koji igra svojevrsnu igru i menja uloge prelazeći iz zone dnevnog boravka u trpezarije i dalje od toga, što njihovi najnoviji modeli Marsina i Ose definitivno dokazuju. Ujedinjeni jedinstvenošću i ličnošću, ovi komadi nameštaja vam mogu pomoći da stvorite dom koji je savršen za život i deljenje sa najmilijima.

Kako bi na pravi način odali počast trpezarijskom prostoru, Liu Jo Living kreirao je elegantne komade, fokusirajući se na svoju večnu povezanost sa svetom mode, pa je tako Marsina inspirisan muškim formalnim odelom, tipično crnim, odišući rafiniranoću sa kojom se može uspostaviti prava veza.

Stolica Marsina je nastala iz ideje stvaranja jednostavnog ali odmah prepoznatljivog sedišta koje, kao svi proizvodi Liu Jo Living, otkriva svoju svestranost u lakoći promene izgleda. Mekani materijal koji se može skidati i menjati koristi obimnu tekstilnu kolekciju Liu Jo Living. Kao u silueti formalne haljine, nogare ovog sedišta formiraju rep lastavice koji definiše rafiniran estetski element, omekšavajući njegov formalni efekat.

Sa druge strane, trpezarijski sto Ose okarakterisan je cevastom strukturom koja stvara geometrijsku i linearnu putanju, čija je prisutnost istovremeno relevantna i posebna. Cevi koje podržavaju ploču ovog stola dostupne su u verzijama od bistrog ili dimljenog kaljenog stakla ili keramike, a ponuđene su u različitim završnim obradama.

Sa svojim potpunim izgledom, Liu Jo Living oblikuje jednu sasvim novu ideju doma.

Luxury Experience