Liu Jo Living predstavlja novu Aperitivo kolekciju

Više slika

Više slika

Dizajnirana od strane Simonea Kagnaca, nova kolekcija slavi umetnost i tradiciju italijanskog aperitiva…

Sastojeći se od dva okrugla stola sa crnom strukturom od nerđajućeg čelika, ova kolekcija je osmišljena da prati i unapredi druželjubivu atmosferu posebnih trenutaka sa prijateljima i porodicom. Stolovi su dostupni u dve različite veličine i visine, nudeći svestranost i prilagodljivost prostorima, dok im osnovna struktura daje modernu eleganciju.

Skidajući gornji deo od glazirane keramike, vešto je izrađen od strane Federike Bubani, keramičarke iz Faence, prati zanatsku tradiciju tog područja. Različite boje odabrane za ploče dodaju karakter i dodir jedinstvenosti svakom stolu, baš kao domaći italijanski aperitivi.

Nova Aperitivo kolekcija, autentičan izraz Made in Italy brenda Liu Jo Living, podseća na gostoprimstvo, radost i lepotu italijanske kulture. U ovom pogledu, Aperitivo od Liu Jo Living nije samo omaž čuvenom italijanskom aperitivu, već i suštini Made in Italy, gde tradicija i znanje postaju sinonimi za italijansku strast i zanatstvo.

Svestranost stolova, dizajniranih za korišćenje u zatvorenom i na otvorenom, omogućava njihovu upotrebu u oba okruženja, pružajući priliku da se u potpunosti doživi italijanski način života i ekskluzivna atmosfera pića u dobrom društvu gde god da se nalazite.

Luxury Experience