Letnje uživanje dobija dozu luksuza uz nove Vondom ležaljke

Harmonična, spokojna i vanvremenska - ovo su glavne karakteristike koje definišu kolekciju Faz brenda Vondom.

Poznato je da Vondom sarađuje sa ljudima koji su inovativni, maštoviti i dinamični, a nakon brojnih saradnji poznati brend nameštaja i aksesoara predstavio je kolekciju FAZ, odnosno novu ležaljku koju je dizajnirao Ramon Esteve.

Predivna ležaljka inspirisana je oblicima kristalizovanog kvarcnog kamena. Zato, kada vizualizujete ovaj komad, možete videti da je i robusan i prefinjen u isto vreme. Fasetirani oblici su elegantno omekšani da prihvate držanje i oblik vašeg tela, nudeći maksimalnu udobnost i obezbeđujući i opuštajuće i ugodne trenutke.

Ova raskošna ležaljka je idealna za mesta pored bazena. Zbog toga Vondom koristi visoko otporne materijale koji osiguravaju najviši kvalitet svog nameštaja na otvorenom. Ležaljka je napravljena od 100% reciklirajućeg materijala koji je pogodan za spoljašnje prostore, čak i u najekstremnijim klimatskim uslovima, od -60ºC do 80ºC, a otporan je i na UV zrake.‎

Nova Vondom ležaljka je samo deo obimnog kataloga minimalističkih dizajnerskih komada nameštaja koji izazivaju mir i spokoj, baš kao kada sanjarite dok posmatrate more.

Luxury Experience