Lamborghini u svetu gejmerskih stolica

Ukoliko kojim slučajem zalutate do Secretlab zvaničnog sajta, tamo će vas dočekati nešto zaista uzbudljivo…

Pored popusta koji su karakteristični za ovo doba godine, slavna kompanija upravo je najavila svoju saradnju sa Lamborghini brendom, koja će izroditi kolekciju luksuznih, limitiranih gejmerskih stolica. Secretlab for Automobili Lamborghini Colletion sadrži dva modela koji su kreirani od karbona i alcantare koja se koristi za izradu slavnih automobila. Svi detalji i specifikacije vezani za stolice tek će biti otkriveni, ali u zvaničnom opisu možemo videti da je ova kolekcija omaž “fanatičnoj pažnji posvećenoj detaljima po kojoj su oba brenda poznata – svakom šavu, nijansi i komadu materijala”.

Pinnacle Edition, kao što samo ime govori, predstavlja vrhunski model ovog opsega. Secretlab je predstavio samo tizer ove ultra-premijum gejmerske stolice na kojoj vidimo karbonski gornji deo zajedno sa obeležjem legendarnog italijanskog brenda. Tapacirana je alcantarom i obećava neprikosnoveni komfor. Automobili Lamborghini Edition po svemu sudeći je pristupačnija varijanta, ima više sportski izgled i tapacirana je nežnim plišom, sa detaljima u formi neon zelenih akcenata i italijanske zastave.

“Pažnja koja se posvećuje detaljima prilikom kreiranja svakog Lamborghini automobila je izuzetna, a upravo to delimo sa njima. Spajajući našu vrhunsku tehnologiju i ergonomiju sa Lamborghini DNK koji je vođen performansama, kreirali smo dve stolice koje su ostvarenje snova za fanove ovog brenda”, objašnjava Ijan Ang, su-osnivač i CEO Secretlab. Cena obe stolice će takođe tek biti otkrivena, dok će zvanični debi imati tokom The Real Race događaja.